Kopi Susu Sepatu Biru

          Aku baru jer abis baca buku nie. Best juga jalan ceritanya walaupun watak utama emi dan mat tu tidak dikembangkan sangat tapi okey lah untuk bacaan ringan di bulan puasa ni. Kisah jiran sebelah rumah yang asyik bercakaran sesama sendiri, bergaduh pas tu jatuh cinta. Pada pandangan aku Mat ni memang dalam kategori lelaki ego tahap 8 dan Emi pun orang nye keras hati gak tapi mudah mengalah.

Sebenarnya aku lebih suka novel yang membawa mesej yang lebih berat, mampu memotivasikan jiwa dan berbentuk keagamaan tapi kebanyakan buku tu aku dah ada dan novel baru lum kuar lagi. Hari tu aku gi popular book dok cari buku baru yang boleh menarik perhatian aku. Jumpa buku ni terus aku beli lagi pun sebelum ni aku pernah beli buku dari terbitan JemariSeni dan ceritanya tak mengecewakan.

4 responses to “Kopi Susu Sepatu Biru

  1. Salam kenal, moga berbahagia selalu di samping tugasan harian. Salam Ramadan!

    Azhan Kamal
    Cyberjaya

  2. Thank. Baru jer belajar nak wat blog nie. Masih tak ada apa lagi! Tahniah ler sebab awak orang pertama yang melawat blog saya ni.

  3. kalo nak buku yang tema cm2, disyorkan cari buku2 PTS…novel die bnyak unsur keagamaan n motivasi…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s