Langkawi oh Langkawi!

Masa untuk bercuti sudah tiba… dah book ticket dari nov lepas. Perasaan semakin berkobar-kobar, tak sabar, baju semua dah pack. Doanya semoga perjalanan kami sekeluarga kali nie untuk bercuti selama 3 hari tidak mengundang apa-apa musibah. Moga terpelihara dan di bawah jagaan Allah selalu. Itulah harapanku. Bercuti bersama keluarga lah yang paling best. Last kita orang outing masa bulan 12 tahun lepas. Itu pun dua hari jer ke Cherating. Perancangan hendak ke Sabah pula. Baru merancang tengoklah dulu macam mana kalau ada pitih boleh ler. InsyaAllah doakan.

Wow cuti-cuti Malaysia aku minggu ni!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s