Cuti dah habis! Selamat kembali ke sekolah…

Salam…

Erm cuti dah habis. Keje bersusun nak kena siapkan. Gila! aku masih wat dek lagi nie. Sempat lagi nak gi Facebook ngan update blog. Aku ngah ambik mood biasalah dah lama tak menulis nie tangan macam dah lemau. Alasan ek…alasan malas tahap dewa gitu.

Apapun kelas aku dah kemas, dah tampal apa yang patut. Yalah hari pertama sekolah nak gak wat bebudak tue teruja sikit duk dalam kelas. Yang lain-lain nanti aku wat sikit-sikit. Janji siapkan. Tahun ni cabaran di kelas lagi besar. Ada dalam lapan orang yang lambat membaca. Belum masuk lagi bab menulis dan mengira. Isk kena sabar banyak nie. Harapnya ada perubahan yang dibuat nanti. Aku hanya berusaha tapi yang perlu berubah dia orang lah. Ambil masa semua tue. Bukan mudah tapi kalau tak cuba tak tau pulak boleh jalan ke tak!

Ok…time untuk wat keje lak…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s