Malang sungguh minggu nie…

mmmm perjalanan balik dari kampung…tayar keta aku meletop. Kereta gegar semacam. Panik kejap dibuatnya. Siap termenung dulu dalam keta tak tau nak wat aper… isk masalah tul… tepon kawan sebaik dia dapat datang kot tak parah ler. Tak der sapa pun berhenti nak tolong. Ader dalam 20 minit aku melahu kat tepi jalan. Satu kereta pun tak berhenti. Bukan susah pun nak tukar tayar tue… aku tengok dia wat senang jer 5 minit dah siap. 10 tahun drive tukar tayar pun fail lagi. Haru betul…

Sehari sebelum tue…aku beli tepon adik aku. Kira phone baru gak ler walau pun bekas orang. Tapi bila guna sim card aku tak leh read pulak. Bila aku guna kat phone lama elok jer leh wat call. Isk geramnya… hari Isnin lepas aku gi BP Mall wat sim card baru. Yalah dah 6 tahun guna nombor tue nak tukar baru ralat lah pulak. Susah kawan nak contact nanti.

Hari nie…ngah syok tengok tv…tup-tup gambar hilang lak. terkujat aku kat depan tv. Isk geramnya. Apalah malangnya nasib minggu nie serba tak kena hidup aku nie.

Harap pas nie tak der yang malang lagi…jauhkan ler…penat dah aku nak layan semua nie.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s